Lenker til foreldremøte om fagvalg på Teams, tirsdag 1.12

Foreldremøte om fagvalg, tirsdag 1. desember er på Teams.  Det samme gjelder informasjon om MK og IB. Velkommen til Teamsmøte til følgende tidspunkt og lenker: SSP (Studiespesialisering) Klikk her for å delta på Informasjonsmøtet om fagvalget for Vg1 SSP, kl 18:00 MK Klikk her for å delta på Informasjonsmøtet om fagvalget for Vg1 MK kl 18:00.  IB Klikk her for å delta på informasjonsmøtet om IB kl. 19:00  Se omtale av alle våre valgfrie programfag.

Ekstern foredragsholder på trygg avstand

Smittevern er ingen hindring for å ha ekstern foredragsholder på besøk selv om elevene har hybrid undervisning. Dagens undervisning innebærer at halve klasser er på skolen og den andre halvdelen har hjemmeskole via Teams. De to klassene i Markedsføring og ledelse 1, hadde markedsundersøkelser på timeplanen. Da passet det godt at John Bergamini fra Questback logget seg på Teams og fortalte om hva vi bør ta hensyn til ved gjennomføring av markedsundersøkelser. Erfaringene fra Questback kom elevene til nytte – både de som satt hjemme og de som var på skolen.

Fagvalg 2021-22

I år (2020) bli det ikke arrangert tradisjonelle fagstands i for elevene. Skolen vil i år gi informasjon om årets fagvalg digitalt, og vil derfor bruke mer tid på karriereveiledning og faginformasjon på forhånd. Vi har opprettet et fagvalg-Team der hvert fag får sin kanal der årets faglærere i programfagene på Vg2 legger inn informasjon om faget. Vi håper å gi foresatte tilgang. Informasjonsmøte for foresatte vil bli arrangert på Teams, og invitasjon blir sendt ut. Se omtale av alle våre valgfrie programfag.

Nettbaserte hjelpemidler på eksamen

Ved de fleste skriftlige eksamener har du tilgang til et begrenset antall nettbaserte hjelpemidler. Dette er likt over hele landet. Kommunikasjonsmuligheter og lenker ut fra nettstedene er sperret. Dette kan føre til treghet eller at noe innhold på nettstedene ikke er tilgjengelig. Vi kan ikke garantere at alle nettstedene fungerer som forventet under eksamen.

Aksjonsdagen 27.november

Elevrådets Aksjonsdag er i år fredag 27. november. Innsamlingen går til Kirkens Nødhjelps arbeid med landsbyskoler i Zambia. Tidligere år har Nesbru bidratt til vann og god hygiene på skoler i Haiti. Fra i år er det skolebarn i Zambia som skal få trygg skole, utdanning og et bedre liv med vår hjelp.

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes. Shutterstock

Nå er skoleruta for 2021 til 2023 vedtatt

Fylkestinget i Viken har vedtatt skoleruta for skolene i Viken for de to neste skoleårene.  Se de nye skolerutene for 2021 til 2023.

Årets elevundersøkelse

Årets elevundersøkelse skal gjennomføres på Nesbru vgs i perioden 2-13.november. Dette er en årlig undersøkelse som gir elevene mulighet til å si deres mening om læring og trivsel i skolen. Undersøkelsen er anonym og er tilgjengelig på følgende språk: Norsk (bokmål og nynorsk), nordsamisk, engelsk, arabisk, tigrinja og dari.

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.

Gode råd fra kommuneoverlegen i Asker

Hei du som går på videregående skole!  Se for deg at du våkner en morgen og ikke er helt i form. Du har kanskje bare litt vondt i halsen, bitte litt feber eller føler deg bare litt uggen i kroppen. Da skal du holde deg hjemme til du føler deg bra igjen. Selv om ikke du er redd for å bli smittet med korona, kan noen du er glad i bli smittet av deg. Det er ikke sikkert de tåler sykdommen så godt, og kanskje blir de veldig syke.