Endringer i oppmøte på skolen for SSP og MK fra uke 3

Vi fikk dessverre ikke den starten vi hadde ønsket oss på nyåret. Igjen må vi organisere undervisningen på rødt smittenivå og igjen må mange av skolens elever ha deler av sin undervisning hjemme. Heldigvis er det mulig med en organisering som gjør at vi kan ha drøye 60% av elevene på skolen til enhver tid.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Lyst til å gå på Nesbru?

Dette kan du oppleve på Nesbru vgs. Få med deg bilder og se filmene:

Valgte SSP med toppidrett for å satse bredt og høyt

I samarbeid med lokale idrettslag tilbyr Nesbru vgs en egen SSP-klasse for elever som ønsker å satse på idrett. I årets Vg-1 klasse finner vi utøvere innen turn, RG, langrenn, svømming, free-ride, kunstløp og roing. De utgjør en bukett med aktiv ungdom innen ulike idretter, men med felles behov for en fleksibel hverdag som gjør det mulig å satse på både skole og idrett.

Privatisteksamen

Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen ved en av våre videregående skoler.

Undervisning på rødt nivå

I følge smittevernsreglene 3.1. 2021, skal de videregående skolene fortsatt være på rødt nivå. Skolene har siden november vært på rødt nivå. Vi fortsetter med det samme opplegget med halve klasser (grønn og blå gruppe annen hver uke) på skolen og følger reglene som anbefales av FHI.

Travel adventstid for elevene på TO

Det har vært stor aktivitet på TO (tilrettelagt opplæring) i det siste. Elevene i kaffebaren stilte velvillige opp og serverte ordfører Lene Conradi og Audun Lysbakken da de var på Nesbru for å snakke med Mustafa. Se flere bilder:

Smakfull juletradisjon

Elevrådsstyret er i julestemning og serverer grøt hver onsdag fram til jul. Gratulerer til Petter som fant mandelen i grøten denne uken! Elever som er på skolen, kan få smake på den hyggelige førjulstradisjonen neste onsdag. Se flere bilder:

Stort engasjement for at Mustafa skal få fullføre videregående skole i Norge!

Engasjerte elever ved Nesbru videregående skole har nådd brett ut i sitt støttearbeid for å gi Mustafa mulighet til å fullføre skolen i Norge. 100 000 underskrifter er samlet inn, og både Tv2, NRK og Budstikka var på besøk fredag 4.12. Det samme var Asker-ordfører Lene Conradi og SVs partileder Audun Lysbakken. En stille fredag i desember fikk Nesbrus elever merke at budskapet deres har blitt lagt merke til. En hel vegg var fylt med underskrifter, og mediene lyttet oppmerksomt til både Mustafa, medelever, skolens medarbeidere og politikerne. Elevene på tilrettelagt avdeling serverte forfriskninger i skolens kaffebar, og politikerne så ut til å like det de fikk smake.  Støtt underskriftskampanjen her!   Les artikkelen i Budstikka: Mediekaos på Nesbru vgs: Over 100 000 har skrevet under for Mustafa.  Fotograf: Nesbru vgs

Lenker til presentasjoner og opptak fra informasjonsmøter om fagvalg på Teams tirsdag 1. desember.

Her finner du lenker til presentasjoner og opptak fra informasjonsmøter tirsdag 1. desember.   SSP (Studiespesialisering) Opptak av informasjonsmøte om fagvalg for Vg1 SSP . Presentasjon fagvalgsinfo 2020 Vg1SSP (PDF, 2 MB)   MK Opptak av informasjonsmøte om fagvalg for Vg1 MK . Presentasjon fagvalgsinfo 2020 Vg1 MK (PDF, 3 MB)   IB Opptak av informasjonsmøte om IB.  IB - Info Presentation (PDF, 4 MB)   Se omtale av alle våre valgfrie programfag.