Gult nivå fra uke 9 -fra mandag 1.3

Vi ønsker alle elever velkommen tilbake etter vinterferien! Skolene i Asker er fortsatt på gult nivå og vi gleder oss over at alle kan være på skolen. Vi ønsker å holde oss på gult, derfor er det viktig at alle følger smittetiltakene som gjelder.  Hilsen skolens ledelse

Gult nivå er etterlengtet, samtidig vet vi at overgangen blir stor fra halve klasser/grupper til fulltallig klasserom.  Vi vil gjerne holde oss på gult nivå, derfor er det viktig å huske på følgende:

• Pultene skal stå enkeltvis i klasserommet
  • Klassekart må lages og følges
  • Elevene vasker bord etter bruk
  • 1 m avstand gjelder i alle pauseareal, dvs ganger, kantine, vestibyle osv
  • Håndvask og antibac må skje jevnt og trutt hele dagen
  • Alle med minste antydning til luftveissymptomer må være hjemme
  • Munnbind og visir til alle lærere kan hentes på kontoret

Vi fortsetter med plan for ulike pause- og starttidspunkter for å unngå store ansamlinger i pausearealer.  Det kan være at ikke alle klasserom er helt klare mht plassering av bord og stoler, håper da på litt hjelp fra de som kommer først inn i klasserommet.