Valgte SSP med toppidrett for å satse bredt og høyt

I samarbeid med lokale idrettslag tilbyr Nesbru vgs en egen SSP-klasse for elever som ønsker å satse på idrett. I årets Vg-1 klasse finner vi utøvere innen turn, RG, langrenn, svømming, free-ride, kunstløp og roing. De utgjør en bukett med aktiv ungdom innen ulike idretter, men med felles behov for en fleksibel hverdag som gjør det mulig å satse på både skole og idrett.

Idrettselever Vg1 - Klikk for stort bildeIdrettselever Vg1 Nesbru vgs  Noen av årets elever i klassen SSP med toppidrett. Fra venstre og nedover trappen: Tyra Tranås (free-ride), Frida Strøm (turn), Stefan Gajinov (svømming) og Amund Skuggen Willoch (troppsturn)

Tyra Tranås (freeride):
- Lærerne gir oss planer for fagene i god tid slik at vi kan tilpasse disse til treningsopplegget. Det gir fleksibilitet og forutsigbare dager med plass til både fag og skole.

Stefan Gajinov (svømming)
- Vi starter senere på skolen tre dager i uken. Etter morgentreningene får jeg da tid og ro til å omstille hodet og være klar for faglige utfordringer.

Frida Strøm (turn)
- For meg er skolens beliggenhet også viktig. Det betyr kort avstand mellom turnhallen og skolen.

Amund Skuggen Willoch (troppsturn)
-Det er motiverende med et miljø der alle er like idrettsfokusert. Vi utveksler treningskunnskap og lærer mye av hverandre.