Medier og kommunikasjon Vg3

Fra høsten 2021 tilbyr Nesbru vgs. kun medier og kommunikasjon på Vg3. Det innebærer at MK Vg1 (2020/21) flyttes til Bleiker vgs fra høsten 2021. Se presentasjonen fra foreldremøtet 10.2.2021. (PDF, 2 MB)

På studieretningen Medier og kommunikasjon (MK) lærer du det lille ekstra som gjør at et fotografi eller en film skiller seg ut. Alle kan lage lyd, bilder og levende bilder på mobilen, men ikke alle kan få det til å se like bra ut. MK er en fin start for de som ønsker å utdanne seg til et yrke i mediebransjen, men det er også en linje for alle andre som ønsker å lære mer om medier og medieproduksjon, og få en litt annerledes og mer praktisk skolehverdag.

På MK lærer du om medienes rolle i samfunnet vårt, samtidig som du utvikler deg som medieprodusent. Du får innføring i hvordan man arbeider i mediebransjen, og opplæring i programvare for produksjon av alt fra film til ulike grafiske produkter. Du får tilgang til Adobe Creative Cloud med profesjonelle verktøy som Photoshop, Premiere Pro, InDesign, Illustrator og andre programmer.

På Nesbru har alle elever i Vg3 15 uketimer mediefag, og for de som har fremmedspråk fra ungdomskolen, er det mulig å velge ytterligere 5 timer. MK kan også kombineres med andre valgfag.
 
Har du spørsmål om MK på Nesbru så ta kontakt på 66854412 eller på epost: geirto@viken.no.

Denne filmen er laget av elevene våre for Vil Bli, og forteller om skolehverdagen på MK: 

Medier og kommunikasjon Vg3

Til toppen